Ei unelmahötölle, kyllä kestävälle kasvulle!

Julkaistu:

Kestävästä talouspolitiikasta puhutaan paljon. Mutta mitä se oikeastaan tarkoittaa?

  • Kestävä talouspolitiikka syntyy vain ahkeruudella. Tarvitaan yrityksiä, jotka työllistävät suomalaisia, joten pistetään yrittämisen edellytykset kuntoon: tehdään valtiosta ja kunnista hyviä paikkoja aloittaa uusia yrityksiä ja pyörittää niitä. Kasvatetaan yhteistä kakkua yhdessä!
  • Talouskasvun pitää näkyä suomalaisen kukkarossa ja siihen on oltava jokaisella samanlainen mahdollisuuksien tasa-arvo. Siirretään verotuksen painopistettä työstä ja yrittämisestä päästöihin, haittoihin ja kulutukseen! Suomen verotus on jo nyt yksi EU:n korkeimpia, joten lasketaan kokonaisveroastetta alemmaksi EU:n keskiarvoa.
  • Jotta hyvinvointi voidaan tulevaisuudessa rahoittaa, tarvitaan työllisyyttä. Vuoteen 2030 mennessä tarvitaan noin 300 000 uutta työllistä, jotta 80 prosentin työllisyystavoite voidaan saavuttaa. Tähän kokoomuslaisia keinoja ovat mm. sosiaaliturvan ja verotuksen uudistaminen, kansainvälisen rekrytoinnin tehostaminen ja työssäoppimisen laajentaminen.
  • Tehdään oikeasti vastuullista talous- sekä ympäristöpolitiikkaa ja ei jätetä tuleville sukupolville liikaa taloudellista eikä ekologista velkaa. Talous voi kasvaa päästöjä vähentämällä, kuten historia 1990-luvulta osoittaa. Tähän tarvitaan mm. järkevämpää julkisen sektorin toimintaa, yhteistyötä julkisen ja yksityisen sektorin välillä ja joukkoliikenteen sekä uusien asuntohankkeiden edistämistä.

Koronan jälkeistä Suomea on rakennettava taloudellisesti, ekologisesti ja sosiaalisesti kestävästi. Pistetään talous kasvuun ja päästöt laskuun!

Lisää julkaisuja

16.6.2021

331 ääntä – kiitos luottamuksesta!

331 ääntä. Se on häkellyttävä määrä politiikan ensikertalaiselle ja paljon enemmän kuin odotin. Lämmin kiitos luottamuksesta, helsinkiläiset! En tullut valituksi

28.5.2021

Muista äänestää ja vaikuttaa arkesi asioihin!

Tänään alkoi kuntavaalien ennakkoäänestys. Se ei ole käynnissä 24/7, mutta 2️⃣4️⃣7️⃣ on hyvä numero muistaa äänestyskopissa Helsingissä. 🔥 💙 Olen

20.5.2021

Mukana äänestä vuosaarelaista-sivuilla!

Vuosaari-säätiö on koonnut hienot puoluepoliittisesti sitoutumattomat sivut vuosaarelaisista ehdokkaista. Kannattaa käydä tutustumassa! www.aanestavuosaarelaista-fi