Vireät ja hyväkuntoiset seniorikansalaiset ovat Helsingin etu!

Julkaistu:

🏠 Suurin osa ikäihmisistä asuu omassa kodissa. Kotiin tuoduilla palveluilla ja laadukkaalla hoivalla mahdollistetaan tämä mahdollisimman pitkään. Kaikki meistä vanhenevat ja on kaupunkilaisten etu, että elämä on turvattua ja hyvää läpi elämän.

👩‍🦳 Palvelukotipaikan tarve on arvioitava yksilökohtaisesti ja tasapuolisesti. Vanhusten hoitopaikkoja on purettu liian rajusti. On paljon vanhuksia, jotka eivät pärjää yksin kotona ja ovat itselleen vaaraksi. Esim. muistisairaudet ovat lisääntyneet. Hoitopaikkojen määrän on oltava riittävä. Toivottavasti Koskelan muistikylä toteutuu pian.

🧓Kotihoitoon voi siirtää painopistettä, koska mahdollisimman pitkään kotona jatkunut hoito lisää seniorien hyvinvointia. Siinä tapauksessa kotihoitoon tarvitaan reilusti lisää työntekijöitä, ja se on jo nyt varsin kuormittunut.

Lisää julkaisuja

16.6.2021

331 ääntä – kiitos luottamuksesta!

331 ääntä. Se on häkellyttävä määrä politiikan ensikertalaiselle ja paljon enemmän kuin odotin. Lämmin kiitos luottamuksesta, helsinkiläiset! En tullut valituksi

28.5.2021

Muista äänestää ja vaikuttaa arkesi asioihin!

Tänään alkoi kuntavaalien ennakkoäänestys. Se ei ole käynnissä 24/7, mutta 2️⃣4️⃣7️⃣ on hyvä numero muistaa äänestyskopissa Helsingissä. 🔥 💙 Olen

20.5.2021

Mukana äänestä vuosaarelaista-sivuilla!

Vuosaari-säätiö on koonnut hienot puoluepoliittisesti sitoutumattomat sivut vuosaarelaisista ehdokkaista. Kannattaa käydä tutustumassa! www.aanestavuosaarelaista-fi