Turvallista liikkumista kaikilla kulkuvälineillä

Julkaistu:

𝙃𝙚𝙡𝙨𝙞𝙣𝙜𝙞𝙨𝙨𝙖̈ 𝙡𝙞𝙞𝙠𝙠𝙪𝙢𝙞𝙣𝙚𝙣 𝙟𝙖𝙡𝙖𝙣𝙠𝙪𝙡𝙠𝙞𝙟𝙖𝙣𝙖, 𝙥𝙮𝙤̈𝙧𝙖̈𝙞𝙡𝙞𝙟𝙖̈𝙣𝙖̈, 𝙖𝙪𝙩𝙤𝙞𝙡𝙞𝙟𝙖𝙣𝙖 𝙩𝙖𝙞 𝙟𝙪𝙡𝙠𝙞𝙨𝙞𝙡𝙡𝙖, 𝙩𝙖̈𝙮𝙩𝙮𝙮 𝙤𝙡𝙡𝙖 𝙨𝙪𝙟𝙪𝙫𝙖𝙖 𝙟𝙖 𝙩𝙪𝙧𝙫𝙖𝙡𝙡𝙞𝙨𝙩𝙖.

𝙏𝙤𝙞𝙢𝙞𝙫𝙖 𝙟𝙪𝙡𝙠𝙞𝙣𝙚𝙣 𝙡𝙞𝙞𝙠𝙚𝙣𝙣𝙚 on kasvavan kaupungin menestyksen tae. Se lisää kaupunkilaisten hyvinvointia sekä parantaa arjen elämänlaatua. Julkista liikennettä täytyy vahvistaa, esimerkiksi liityntä- ja älyliikennettä kehittämällä. Liikenteen päästöjä vähentääksemme, esimerkiksi sähköbussien on yleistyttävä.

𝘼𝙪𝙩𝙤𝙩𝙠𝙞𝙣 𝙠𝙪𝙪𝙡𝙪𝙫𝙖𝙩 𝙃𝙚𝙡𝙨𝙞𝙣𝙠𝙞𝙞𝙣. Sanon ei ruuhkamaksuille sekä autottomalle ydinkeskustalle. Osa kaupungin asukkaista tarvitsee autoa välttämättömiin menoihin, esimerkiksi terveydellisistä syistä tai asumispaikan takia, ja autot tarvitsevat parkkipaikkoja. Autolla liikkumisen blokkaamisen sijaan keskitytään tukemaan liikenteen päästöjen vähentämistä esimerkiksi kannustamalla vahvasti vähäpäästöisten kulkuneuvojen hankintaan. Myös Helsingin keskustaan täytyy olla pääsy kaikilla kulkuneuvoilla.

𝙋𝙮𝙤̈𝙧𝙖̈𝙞𝙡𝙮𝙣 𝙡𝙞𝙨𝙖̈𝙖̈𝙢𝙞𝙣𝙚𝙣 kehittää kaupungin elinvoimaa ja viihtyisyyttä. Pidetään baanaverkosto kunnossa ja järjestetään järkeviä pyöräparkkeja. Mikä parasta, pyöräily kehittää kuntoa ja lisää kansanterveyttä ja on kaikkein ympäristöystävällisimpiä liikkumismuotoja.

𝙅𝙖𝙡𝙖𝙣𝙠𝙪𝙡𝙠𝙪𝙫𝙖̈𝙮𝙡𝙞𝙚𝙣 𝙤𝙣 𝙤𝙡𝙩𝙖𝙫𝙖 𝙩𝙪𝙧𝙫𝙖𝙡𝙡𝙞𝙨𝙞𝙖, esteettömiä ja toimivia ja talvikunnossapidosta on huolehdittava.Keskitytään siis autojen blokkaamisen sijaan luomaan järkeviä ja tehokkaita ratkaisuja arjen liikkumisen helpottamiseksi Helsingissä, julkisen liikenteen kehittämiseen ja päästöjen vähentämiseen.

Keskitytään siis autojen blokkaamisen sijaan luomaan järkeviä ja tehokkaita ratkaisuja arjen liikkumisen helpottamiseksi Helsingissä, julkisen liikenteen kehittämiseen ja päästöjen vähentämiseen.

Lisää julkaisuja

16.6.2021

331 ääntä – kiitos luottamuksesta!

331 ääntä. Se on häkellyttävä määrä politiikan ensikertalaiselle ja paljon enemmän kuin odotin. Lämmin kiitos luottamuksesta, helsinkiläiset! En tullut valituksi

28.5.2021

Muista äänestää ja vaikuttaa arkesi asioihin!

Tänään alkoi kuntavaalien ennakkoäänestys. Se ei ole käynnissä 24/7, mutta 2️⃣4️⃣7️⃣ on hyvä numero muistaa äänestyskopissa Helsingissä. 🔥 💙 Olen

20.5.2021

Mukana äänestä vuosaarelaista-sivuilla!

Vuosaari-säätiö on koonnut hienot puoluepoliittisesti sitoutumattomat sivut vuosaarelaisista ehdokkaista. Kannattaa käydä tutustumassa! www.aanestavuosaarelaista-fi